WD Purple 10TB PRO WD101PURP
search
  • WD Purple 10TB PRO WD101PURP
  • WD Purple 10TB PRO WD101PURP
  • WD Purple 10TB PRO WD101PURP

WD Purple 10TB PRO WD101PURP

€ 302,44

WD Purple PRO 10TB Surveillance harde schijven voorzien uw NVR/recorder van krachtige opslagcapaciteit. 

Aantal
op voorraad

Western Digital Purple PRO 10TB Surveillance Harddisk

WD Purple™ Pro harde schijf voor Smart Video voorzien uw NVR/recorder van krachtige opslagcapaciteit. Dit model 10TB van Western Digital is de meest recente uitvoering die momenteel op de markt te verkrijgen is (WD101PURP).

Western Digital

AllFrame AI-technologie ondersteunt tot 32 AI-streams voor deep learning-analyse binnen het systeem, terwijl bovendien het frameverlies afneemt.

Meerdere camera’s, meerdere streams

WD Purple™ Pro-drives zijn geoptimaliseerd voor het verwerken van maximaal 64 HD-camera’s 2 met enkele stream plus 32 gelijktijdige AI-streams. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijk je Smart Video-oplossing te upgraden en schalen zodat deze aan je veranderende behoefte voldoet.

Geavanceerde workloadmogelijkheden voor geavanceerde systemen

Deze betrouwbare drives zijn gebouwd met een workloadclassificatie tot 550 TB per jaar3 ter ondersteuning van de 24/7 vereisten voor vastlegging en analyse van gegevens van geavanceerde recorders met AI-ondersteuning, apparaten voor videoanalyse en servers voor deep learning-analyse.

Ontworpen voor een betrouwbare werking

De WD Purple™ Pro HDD, die is ontworpen met een MTBF tot 2,5 miljoen uur4, bevat tevens corrosiewerende onderdelen en complete ondersteuning voor meerdere posities ten behoeve van een betrouwbare werking in grootschalige beveiligingssystemen.

Proactief opslagbeheer met WDDA™

Western Digital Device Analytics™ (WDDA) biedt functies voor het beheren van de drivestatus voor compatibele recorders en videobeheersystemen.

Specificaties

Harde schijf-interface: SATA III
Drive, omvang buffer/cache: 256 MB
Host to/from drive(sustained) 265MB/s
Type schijf: HDD
HDD omvang: 3.5 "
HDD capaciteit: 10 TB
HDD rotatiesnelheid: 7200 RPM
Component voor: Surveillance Hard Drive

001-023447

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen