UniFi AC Mesh PRO
search
  • UniFi AC Mesh PRO
  • UniFi AC Mesh PRO
  • UniFi AC Mesh PRO
  • UniFi AC Mesh PRO

UniFi AC Mesh PRO

€ 256,46

Het snelste outdoor model ondersteunt 802.11ac en snelheden tot 1300 Mbps in de 5 GHz- band en tot 450 Mbps in de 2,4 GHz- frequentieband.

Aantal
levertijd onbekend

ToughCable Connectors

UniFi AC Mesh PRO Het snelste outdoor model ondersteunt 2.4GHz en 5GHz frequenties. De weerbestendige behuizing is speciaal ontworpen voor outdoor installaties met hoge dichtheidsomgevingen. De AP AC Outdoor biedt 360° draadloze dekking. Strakke wand of paalbevestiging is mogelijk, inclusief alle accessoires. De AP AC Mesh Pro Outdoor ondersteunt 802.11ac en snelheden tot 1300 Mbps in de 5 GHz- band en tot 450 Mbps in de 2,4 GHz- frequentieband. De AP AC Outdoor biedt simultane dual - band werking met 3x3 MIMO-technologie voor elke band. Dit model heeft een bereik van maximaal 180m en heeft twee Gigabit Ethernet-poorten.

Gratis Enterprise WiFi Beheer Software

Alle UniFi AC Mesh access points worden standaard geleverd met de UniFi Controller-software. Met behulp van de beheer software kan het WiFi-netwerk via een webbrowser snel worden geconfigureerd, dit zonder enige opleiding. De software kan worden geïnstalleerd op alle Windows, Mac en Linux PC’s of in de cloud. De vele mogelijkheden die de beheer software biedt zoals; Real-time status, automatische UAP detectie, implementatie van Google maps, gasten netwerk/hot-spot beheer, seamless roaming en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd. Door de slimme ingebouwde functionaliteiten functioneren de accespoints volledig standalone en communiceren deze onderling, hierdoor zal het access point altijd blijven werken evenals de controller niet is te bereiken of uitstaat.

Features

802.11ac Wave 1 WiFi technology
5 GHz (3x3 MIMO) band with a 1.3 Gbps throughput rate
2.4 GHz (802.11n) band with a 450 Mbps throughput rate
Powered with PoE*
(2) GbE RJ45 ports

001-016

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in