Patchkast 42U 600x800mm
search
  • Patchkast 42U 600x800mm

Patchkast 42U 600x800mm

€ 931,64

De DIGITUS netwerkkast Unique serie is ontwikkeld en geproduceerd voor bekabeling en netwerkcomponenten. De kastenserie is geoptimaliseerd, wat leidt tot een optimale prestatie van kwaliteit en toegevoegde waarde. Elke kast is perfect vormgegeven, gebruiksvriendelijk in gebruik en esthetisch van uitstraling.

Aantal
op voorraad

Patchkast 42U 600x800mm

Product beschrijving

De DIGITUS netwerkkast Unique serie is ontwikkeld en geproduceerd voor bekabeling en netwerkcomponenten. De kastenserie is geoptimaliseerd, wat leidt tot een optimale prestatie van kwaliteit en toegevoegde waarde. Elke kast is perfect vormgegeven, gebruiksvriendelijk in gebruik en esthetisch van uitstraling. Kenmerken zoals de markering van de hoogte-eenheden op de profielrails, de snelle en eenvoudige montage van de deuren en zijpanelen, evenals de variabele dieptemontage van de voorste en achterste profielrails maken het product aantrekkelijk voor installateurs.

Het ongelooflijke ontwerp van de Unique Series wordt gecompleteerd door de veiligheidsrail voordeur met stalen frame en zwenkkruk. Het deurscharnier kan optioneel van links naar rechts veranderd worden. Elke kast is voorzien van een afsluitbare voordeur met veiligheidsglas, een afsluitbare stalen achterdeur en afsluitbare zijpanelen. Bij de levering zijn ook 2 sets in diepte verstelbare profielrails, kabeldoorvoer en borstelstrip inbegrepen. Daarnaast is het dak voorbereid voor een ventilatie-element.

prestatiekenmerken:

In diepte verstelbaar, afsluitbaar zijpaneel, uitneembaar zijpaneel, glazen deur, afsluitbare achterdeur

algemene informatie

breedte 60cm
diepte 80cm
Hoogte 205.3cm
product materiaal Gepoedercoat staal
Kleur Zwart /RAL9005
Hoogte Releenheden 42
rekmaat 19"
Gewicht Limiet 600kg
Rekmaat(metrisch) 48,3cm
Kleur categorie Zwart

Kasten zijn voorgemonteerd.

698-20

Datasheet

Aantal rekken
42U

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in