NanoBeam 5 AC Gen 2
 • NanoBeam 5 AC Gen 2
 • NanoBeam 5 AC Gen 2
 • NanoBeam 5 AC Gen 2
 • NanoBeam 5 AC Gen 2
 • NanoBeam 5 AC Gen 2
 • NanoBeam 5 AC Gen 2

NanoBeam 5 AC Gen 2

€ 103,00

Een all-in airMax product en functioneert als Customer Premises Equipment (CPE) of Bridge. De NanoBeam reduceert ruis in een druk bezochte frequentieband en zorgt zo voor optimale prestaties.

Aantal
Op voorraad

NanoBeam 5 AC Gen 2

Een all-in airMax product en functioneert als Customer Premises Equipment (CPE) of Bridge. De NanoBeam AC 5 Gen 2 19 dBi reduceert ruis in een druk bezochte frequentieband en zorgt zo voor optimale prestaties.

Productomschrijving

De NanoBeam geleid RF energie in een compacte bandbreedte. De NanoBeam Gen2 is verbetert en reduceert ruis. Vooral in een drukke frequentieband is dit belangrijk. Het Research en Development team heeft een combinatie van radio en antenne ontwikkelt om een efficient en compact CPE op de markt te brengen.

De NanoBeam haalt maximale prestaties voorzien van een snellere processor en een geinoveerd design tegen relatief lage kosten. De NanoBeam is een extreem veelzijdig en eenvoudig om te installeren door de geintergreede Wi-Fi management radio. Via de UMobile app (iOS & Android) kan men via een apart Wi-Fi netwerk de Nanobeam configureren.

De NanoBeam maakt gebruik van Ubiquiti’s Time Division Multiple Acces. Het TDMA protocol verzend en ontvangt data doormiddel van voor geprogameerde tijds intervallen. Beheert door een intelligente access point controller. Deze methode geeft iedere client evenveel data zendtijd. Vergeleken met andere systemen levert TDMA de beste prestaties in latency, hogere data doorvoer en oneindige schaalbaarheid.

airOS software

airOS software is zeer gebruiksvriendelijk. Achter de user interface zit een krachtige en unieke firmware en maakt het mogelijk om hoge netwerk prestaties te leveren. Functies: Protocol Support, Ubiquiti Channelization, Spectral Width Adjustment, ACK auto-Timing, AAP Technologie, Multi lingual settings.

airView

airView is geintegreerd in alle Ubiquiti M producten. airView voorziet u van geavanceerde spectrum analisaties. U kunt verschillende weergaven kiezen waterval, golfen, en real-time spectrum weergave om ruis te identificeren zodat het netwerk optimaal presteert.

airControl

airControl is krachtige en intuitive web-based server management applicatie. Zo kan de gebruiker het complete Ubiquiti netwerk vanaf een centraal punt beheren. Functies: Network map, Monitor device status, Mass Firmware Upgrade, Web UI Access, Manage Groups of Devices,Task Scheduling

 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen